ERASMUS+ PROJE DUYURUSU

OKULUMUZ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE

Yunus Emre  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Erasmus + Mesleki Eğitim Personeli ve Öğrenicileri Hareketliliği Projeleri kapsamında hazırlamış olduğu “Beslenmenin Dijital Yolculuğu” proje Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından uygulamaya değer bulunmuştur. Projemiz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında   Diyet Yemekler Eğitimi Almaları yönünde katılımcılarına katkı sağlayacak formatta hazırlanmıştır. Projemizin konusu Diyet Yemek Uygulamaları  olarak belirlenmiştir. Projemizin süresi 21 gün olmakla beraber Şubat-Mart aylarında arasında Almanya, Macaristan ve Çekya’ya  yurtdışı akış yapılması planlanmaktadır. Okulumuzdan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında İşletmelerde Beceri Eğitimi yapan 12. Sınıf  öğrencilerimizden 12 katılımcı ve öğretmenlerimizden 3 refakatçi öğretmen belirlenecektir. Projemizde talep etmeleri halinde imkanları kısıtlı dezavantajlı öğrenciler öncelikli tercih edilecektir. Belirtilen sınıflardaki öğrencilerimiz projemize 31.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapabilirler. Başvuru formları okulumuz idaresinden alınıp veli imzası ile teslim edilmelidir. Belirlenen günden sonraki başvurular geçersiz sayılacaktır. İlgili öğrenci,öğretmen ve velilerimize duyurulur.

Yunus Emre  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Yönetim Kurulu

04.12.2023 136