Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle saygı, sevgi ve özlemle andık.

10 Kasım sabahı okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz programda,saatler 09:05' gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi ve Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Program okulumuz tarih dersi öğretmeni Derya DEMİREL' in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları şiir ve yazıları okumalarıyla sona erdi.

Hüzün ve gururun bir arada yaşandığı duygu dolu programda, Atatürk ve vatan için can veren tüm şehitlerimizi saygıyla andık. Ruhları şad olsun!

10.11.2020 404

10-11-202010-11-202010-11-2020